Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

John Malkovich wordt The New Pope

  •  
02-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
The New Pope
John Malkovich krijgt de hoofdrol in The New Pope, de opvolger van Paolo Sorrentino's The Young Pope.
The Young Pope, waarin acteur Jude Law gestalte gaf aan de eerste Amerikaanse paus in het Vaticaan, was één van de best ontvangen series van 2016. Maker Paolo Sorrentino (La Grande Bellezza) kondigde vorig jaar een opvolger aan, die wederom geproduceerd wordt door Sky Italia en HBO. Sorrentino zal ook deze reeks zelf regisseren en schrijft het script weer in samenwerking met Umberto Contarello. Law keert straks ook terug, maar de hoofdrol in de nieuwe reeks is voor John Malkovich. De details omtrent zijn personage worden echter nog geheim gehouden. Malkovich lijkt het nog druk te gaan krijgen de komende tijd, want hij werd onlangs eveneens gecast als Hercule Poirot in een nieuwe Agatha Christie -verfilming van de BBC. Daarnaast speelde hij recentelijk een gastrol in het derde (en straks mogelijk ook vierde) seizoen van de Showtime-serie Billions.
Het is nog niet bekend wanneer The New Pope in première gaat, maar de opnamen starten in november in Italië. The Young Pope is in Nederland te zien bij Videoland.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!