Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Joel en Ethan Coen bezig met westernserie

  •  
11-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1548846438
Joel en Ethan Coen gaan voor tv aan de slag met The Ballad of Buster Scruggs. De broers zullen de westernserie zelf schrijven en regisseren.
The Ballad of Buster Scruggs wordt gebaseerd op een volledig origineel idee van de Coens, die hun in 2010 gemaakte western True Grit baseerden op een boek. Misschien dat ook een gedeelte van Buster Scruggs straks de bioscoop bereikt, want productiehuis Annapurna liet in een persbericht weten dat ze een ‘integratie van bioscoop en televisie’ overwegen. De omvangrijke serie zal straks zes verhaallijnen door elkaar heen gaan weven. Het is niet de eerste keer dat de makers van The Big Leboswki en No Country for Old Men zich aan een televisie-project wagen. In 2011 werkten ze voor Fox aan het uiteindelijk nooit gemaakte HarveKarbo. De broers hebben momenteel ook een ‘executive producer’ credit voor Fargo op FX, dat werd geïnspireerd door hun gelijknamige film uit 1996, maar ze zijn verder niet betrokken bij de daadwerkelijke productie van die serie.
De Coens schreven onlangs het scenario voor de nieuwe misdaadkomedie Suburbicon, die wordt geregisseerd door acteur George Clooney. Annapurna werkt momenteel aan Today Will Be Different , een nieuwe tv-serie met Julia Roberts.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!