Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Jennifer Garner gecast in HBO-serie Camping

  •  
11-02-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
BNNVARA fallback image
Ruim tien jaar na het einde van haar spionageserie Alias speelt Jennifer Garner weer een hoofdrol op televisie.
Het gaat om de komische serie Camping, waar HBO nu acht afleveringen van besteld heeft. De zender had de show al een behoorlijke tijd in ontwikkeling, maar met het aantrekken van Garner is het project nu pas echt concreet geworden. Camping is een Amerikaanse bewerking van de gelijknamige Britse serie (bekijk de teaser onder) van Sky Atlantic. Het verhaal van Camping draait om een obsessieve vrouw (Garner), die een ter ere van de verjaardag van haar man een kampeeruitje organiseert. Maar wanneer er steeds meer mensen meegaan, dreigt het rustige weekendje in de buitenlucht al snel uit de hand te lopen. De Britse versie werd bedacht door Julia Davis (nu te zien in Electric Dreams ) en de remake zal in goede banen geleid worden door Lena Dunham en Jenni Konner. Het tweetal was op HBO eerder verantwoordelijk voor zes seizoenen Girls.
De opnamen van Camping moeten nog dit voorjaar van start gaan. Garner had op tv eerder de hoofdrol in de NBC-serie Alias, waarvoor ze een Golden Globe won.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!