Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Jay-Z te gast bij David Letterman

  •  
06-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jay-Z Letterman
David Letterman interviewde rapper Jay-Z voor zijn show op Netflix en het resultaat is vanaf vandaag te bekijken.
De 70-jarige Letterman stopte in 2015 met zijn latenightshow op CBS, maar maakte dit jaar een comeback op Netflix met My Next Guest Needs No Introduction. Eerder waren onder anderen Barack Obama en George Clooney te gast in het programma en deze maand is het de beurt aan Jay-Z. Hij legt onder meer uit wat iemand een goede rapper maakt (met imitaties van Snoop Dogg en Eminem) en bespreekt zijn carrière en privé-leven. Na de aflevering met Jay-Z heeft My Next Guest Needs No Introduction nog twee afleveringen te gaan: er volgen nog interviews met actrice en comédienne Tina Fey en shock jock Howard Stern. Alle gasten werden persoonlijk door Letterman uitgekozen. De aflevering met Jay-Z is vanaf vandaag te zien op Netflix. Bekijk alvast een aantal fragmenten.
Netflix besteedt de laatste tijd veel aandacht aan rappers. Onlangs verschenen ook de speelfilm Roxanne Roxanne en de docu-series The Defiant Ones en Rapture.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!