Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Jason Momoa ruikt bloed in trailer voor Frontier

  •  
07-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
frontier-netflix-jason-momoa
Samen met Discovery maakte Netflix een serie over de tumultueuze geschiedenis van de pelshandel in Noord-Amerika. Bekijk de trailer voor Frontier.
De actievolle dramaserie speelt zich af aan het einde van de 18de eeuw. In wat later Canada zou worden, zijn de Britten dan inmiddels de grootste spelers op het gebied van de handel in dierenvachten. Jason Momoa, met name bekend als de barbaarse Khal Drogo uit het eerste seizoen van Game of Thrones , geeft in Frontier gestalte aan Declan Harp, zelf half Iers en half Native-American. De outlaw is vastbesloten een flink vuurtje op te stoken onder de monopolie van het Engelse Hudson’s Bay Company en is niet bang om geweld te gebruiken. Dat moet ook wel, want in die tijd liepen confrontaties tussen Europeanen en inheemse stammen regelmatig uit op bloedvergieten en werden zakelijke onderhandelingen soms simpelweg beslist door middel van een steekpartij. De serie werd bedacht door Rob en Peter Blackie en heeft bijrollen voor Alun Armstrong en Allan Hawco.
Netflix stelt alle zes afleveringen van Frontier beschikbaar op 20 januari. De streamingdienst heeft veel vertrouwen in de serie, want hij werd al voor de Canadese première op Discovery verlengd met nog een tweede seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!