Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Jane the Virgin S03 vanaf 17 april op Netflix

  •  
23-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
52 keer bekeken
  •  
Jane the Virgin
Krijgen Jane en Michael in het derde seizoen een 'happily ever after'? Je ziet het vanaf 17 april op Netflix.
Jane the Virgin is een komische dramaserie geïnspireerd door de in Latijns-Amerika enorm populaire telenovella's. Het verhaal volgt de 23-jarige Jane (Gina Rodriguez), die eerst in het huwelijk wil treden met haar vriend Michael, alvorens ze haar maagelijkheid opgeeft. Haar leven raakt echter onverwacht gecompliceerd, wanneer ze door een fout in het ziekenhuis kunstmatig geïnsemineerd wordt en zwanger raakt. De biologische vader van haar zoontje Mateo blijkt ook nog eens de eigenaar van het hotel waar ze werkt. In het derde seizoen bereidt Jane zich voor op het leven als getrouwde vrouw. Ondertussen heeft de ex-vrouw van de biologische vader van haar zoontje problemen met haar duivelse tweelingzus. Het derde seizoen heeft ook weer een bijrolletje voor Diane Guerrero ( Orange is the New Black ) als Jane's goede vriendin Lina.
Het derde seizoen van Jane the Virgin bestaat uit twintig nieuwe afleveringen. De serie kreeg ook een vierde seizoen, dat in Amerika volgende maand ten einde komt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!