Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Jack Ryan zeker van derde seizoen

  •  
14-02-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jack Ryan
Het tweede seizoen is nog niet uit, maar John Krasinski mag ook nog een derde keer aan de bak als Jack Ryan.
Amazon onthulde dat de Tom Clancy-verfilming Jack Ryan terugkeert met een derde seizoen. Het eerste seizoen is nu te zien op Amazon Prime, het tweede seizoen wacht nog altijd op een releasedatum. John Krasinski (The Office) geeft in de serie gestalte aan Jack Ryan, de CIA-analist die het rustig aan doet met een kantoorbaan in Langley, maar dan plots ook veldwerk moet verrichten in het buitenland. In het eerste seizoen van de thrillerserie reisde het personage, dat eerder werd gespeeld door onder anderen Alec Baldwin en Harrison Ford, naar Jemen en in het tweede seizoen begeeft hij zich in Zuid-Amerika, waar hij geconfronteerd wordt met de machthebbers van een zeer gevaarlijk regime. Waar het derde seizoen van Jack Ryan zich af zal spelen is nu nog niet bekend.
Jack Ryan werd bedacht door showrunners Carlton Cuse (Lost) en Graham Roland (Fringe). Michael Bay (die met Krasinski werkte aan 13 Hours) produceert de serie.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!