Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Jack Ryan: trailer voor serie van Amazon

  •  
12-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jack Ryan Poster
Na vijf bioscoopfilms komt de door Tom Clancy bedachte titelheld Jack Ryan voor het eerst naar televisie.
De laatste Jack Ryan-film was Shadow Recruit uit 2014, waarin Chris Pine gestalte gaf aan Ryan. Op televisie wordt de C.I.A.-analist gespeeld door John Krasinski, bekend van onder meer The Office en de recente bioscoophit A Quiet Place. In het eerste seizoen stuit Ryan op een aantal verdachte geldtransacties, die mogelijk de aanloop vormen naar een terroristische aanslag op Amerikaanse bodem. Vervolgens wordt hij tot zijn grote schrik door zijn baas James Greer (Wendell Pierce uit The Wire ) mee naar Jemen gesleurd om daar ook veldwerk te verrichten. Abbie Cornish (Solace) is in deze incarnatie te zien als zijn (toekomstige) vrouw Cathy Mueller. Carlton Cuse ( Lost ) en Graham Roland (Fringe) zijn de showrunners van Jack Ryan, dat al zeker is van een tweede seizoen. In die tweede reeks zal Jack Ryan afreizen naar Zuid-Amerika.
De tien afleveringen van het eerste seizoen van Jack Ryan zijn vanaf 31 augustus te zien bij Amazon. De pilot werd geregisseerd door Morten Tyldum (Headhunters).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!