Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Jack Ryan: eerste blik op het tweede seizoen

  •  
28-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jack Ryan S02
Een releasedatum is er nog niet, maar het spionagedrama met John Krasinski kreeg al wel een eerste teaser.
John Krasinski maakte vorig jaar op Amazon zijn debuut als Jack Ryan en de acteur (na de release van A Quiet Place inmiddels ook een gevierd regisseur) keert dit jaar weer terug als de CIA-analist uit de boeken van Tom Clancy. In het tweede seizoen reist Ryan naar de jungle van Venezuela om een vrachtlading met illegale wapens te onderzoeken, waarna hij in aanvaring komt met de president van het land. Noomi Rapace (de originele Girl with the Dragon Tattoo) geeft in het tweede seizoen gestalte aan Harriet 'Harry' Baumann, die werkt voor de Duitse geheime dienst, en Michael Kelly ( House of Cards ) werd aan de cast toegevoegd als CIA-agent Mike November. Uit het eerdere seizoen keert Wendell Pierce ( The Wire ) terug als James Greer, de mentor van Ryan.
Het tweede seizoen van Jack Ryan heeft nog geen datum, maar zal later dit jaar bij Amazon te zien zijn. De serie is daarnaast ook al verlengd met een derde seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!