Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Jack Reacher krijgt reboot als tv-serie

  •  
15-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
Jack Reacher
Volgens Lee Child is er een deal gesloten om zijn Jack Reacher-boeken te verfilmen voor het kleine scherm.
Jack Reacher werd eerder gespeeld door Tom Cruise, in twee speelfilms die nu te zien zijn op Netflix. De tv-serie begint echter opnieuw met een andere acteur. In de boeken is Reacher een bijna twee meter lange reus en veel fans waren destijds erg verrast door de casting van Cruise. Hoewel Child naar eigen zeggen wel tevreden was over de films met Cruise, gaat men voor de serie op zoek naar een acteur die qua fysiek meer in de buurt komt van de Jack Reacher uit de boeken. De plannen voor de televisieserie over de rondzwervende ex-militair verkeren nog in een vroeg stadium en er is nog geen zender of aanbieder. De auteur noemde zelf Netflix als een mogelijk onderkomen, maar de serie gaat straks gepitcht worden bij meerdere zenders en VOD-aanbieders.
De eerste Jack Reacher-film bracht wereldwijd 218 miljoen dollar op. De sequel Never Go Back deed het met een opbrengst van 162 miljoen dollar minder goed.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!