Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Jack Reacher-serie in de maak bij Amazon

  •  
15-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
55 keer bekeken
  •  
Jack Reacher
Na twee bioscoopfilms met Tom Cruise (foto) wordt er op televisie weer helemaal opnieuw begonnen.
De tv-reboot van Jack Reacher heeft een nieuw onderkomen gevonden: de serie gebaseerd op de boeken van Lee Child is nu officieel in ontwikkeling bij Amazon. Scorpion-bedenker Nick Santora treedt aan als showrunner en zal de serie schrijven en produceren. Wie Jack Reacher zal spelen is nog niet bekend. Eerder was Tom Cruise in twee speelfilms te zien als de rondzwervende ex-militair die regelmatig in gevaarlijke situaties verzeild raakt. Voor de tv-serie gaat men echter op zoek naar een acteur die qua fysiek wat meer in de buurt komt van de bijna twee meter lange Reacher uit de boeken. Christopher McQuarrie (regisseur van de eerste Jack Reacher-film) is betrokken als uitvoerend producent en dat geldt ook voor Child zelf, die tot nu toe 23 boeken in de Reacher-serie schreef.
Wanneer de Jack Reacher-serie bij Amazon verschijnt is nog niet bekend. Bij Amazon kun je momenteel eveneens kijken naar boekverfilmingen als Jack Ryan en Bosch.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!