Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Into the Badlands: trailer voor derde seizoen

  •  
26-03-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Into the Badlands
In de derde reeks van het martial arts-drama moet Sunny (Daniel Wu) zijn pasgeboren zoontje Henry beschermen.
Into the Badlands is afkomstig van scenaristen Alfred Gough en Miles Millar (Shanghai Noon, Shanghai Knights), die inspiratie haalden uit het Chinese verhaal Journey to the West. Het verhaal speelt zich af in een feodaal tijdperk en volgt de keiharde krijger Sunny, die op zoek is naar verlichting. In het derde seizoen krijgt zijn pasgeboren zoontje Henry een mysterieuze ziekte en moet hij samen met Bajie (Nick Frost uit Shaun of the Dead en Hot Fuzz) weer afreizen naar The Badlands, waar The Widow (Emily Beecham) en Baron Chau (Eleanor Matsuura) verzeild zijn geraakt in een grootschalige oorlog. Tot overmaat van ramp is er in The Badlands ook een nieuwe bende actief, die wordt geleid door Pilgrim (Babou Ceesay) en zijn 'partner in crime' Cressida (Lorraine Toussaint).
Into The Badlands S03 gaat 22 april in première op AMC en start vermoedelijk een dag later op AMC Benelux. Het derde seizoen zal bestaan uit zestien afleveringen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!