Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Interrogation: misdaadserie met Peter Sarsgaard te zien bij Canvas

  •  
03-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
8258 keer bekeken
  •  
Interrogation1

© Paramount+ / CBS Television

Het door feiten geïnspireerde drama speelt zich af in de jaren tachtig en volgt een 17-jarige jongen die zijn eigen moeder vermoord zou hebben.

De misdaadserie Interrogation (2020) is binnenkort te zien op de Belgische televisie. Het door feiten geïnspireerde drama volgt Eric Fisher (Kyle Gallner), een 17-jarige tiener uit de San Fernando Valley die kampt met verslavingen. Nadat zijn moeder op brute wijze wordt vermoord, wordt Eric als verdachte verhoord door detective David Russell (Peter Sarsgaard uit Dopesick). Ondertussen probeert advocaat Henry Fisher (David Stathairn), de vader van Eric, zijn onschuld te bewijzen. Ook Andre Royo en Vincent D'Onofrio zijn te zien. Elke van de tien afleveringen draait om een specifieke ondervraging uit de werkelijke strafzaak. De serie werd bedacht door John Mankiewicz, bekend van Bosch en House of Cards. Meerdere afleveringen werden geregisseerd door Ernest R. Dickerson, die de cinematograaf was voor veel vroege Spike Lee-films.

Interrogation is vanaf 16 augustus te zien op Canvas.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!