Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Inside the Staircase komt naar Amsterdam

  •  
23-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
60 keer bekeken
  •  
The Staircase
Advocaat David Rudolf vertelt op het podium over de spraakmakende rechtszaak uit de Netflix-docu.
In juni van dit jaar verscheen de serie The Staircase op Netflix. De docu draait om het onderzoek naar de dood van Kathleen Peterson, die mogelijk door haar man Michael van de trap geduwd zou zijn, en kon rekenen op heel veel media-aandacht. Op donderdag zes december komt David Rudolf, de advocaat van de van moord beschuldigde Peterson, voor een interactieve sessie naar de Meervaart in Amsterdam. Hij zal die avond de talloze conflicten die hij tijdens het proces ervaarde met het publiek bespreken, waarbij ook de onbesproken details over de zaak en de serie aan bod komen. Rudolf vertelt over de voorbereidingen van de zaak, zijn cliënt, het filmen van de docu en hij bespreekt de bewijzen, waaronder uiteraard ook de befaamde 'uiltheorie'.
Rudolf wordt geinterviewd door Jerry Buting, de advocaat uit Making a Murderer. Kaarten voor Inside the Staircase zijn momentel nog te bestellen bij Ticketmaster.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!