Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Insecure: trailer voor het derde seizoen

  •  
09-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Insecure
Na een eerdere teaser is er nu ook een uitgebreide trailer voor de komische dramaserie van HBO.
Insecure volgt de belevenissen van Issa (Issa Rae) en Molly (Yvonne Orji), twee vrouwen van inmiddels begin dertig die sinds hun studententijd hele goede vriendinnen zijn. Dit seizoen zit Issa krap bij kas en woont ze noodgedwongen in huis bij haar ex-vriend Daniel (Y’lan Noel). De seksuele spanning is uiteraard te snijden en Lawrence (Jay Ellis) is nog steeds nergens te bekennen. Molly en haar andere vriendinnen hebben ondertussen zo hun eigen problemen met werk en relaties. Insecure werd bedacht door Rae zelf, die de HBO-serie baseerde op haar webserie Awkward Black Girl. Bijrollen zijn er voor Natasha Rothwell en Amanda Seales. De derde reeks gaat in Amerika op 12 augustus van start op HBO en is in Nederland vervolgens vanaf 13 augustus wekelijks te volgen op Ziggo.
Overigens is HBO erg tevreden over hun samenwerking met Issa Rae (lees ook ons interview met de actrice), want ze werkt voor de zender ook aan een dramaserie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!