Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Insecure: eerste teaser voor derde seizoen

  •  
04-06-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Insecure
Issa (Issa Rae) heeft een 'spiegel momentje' in de eerste teaer voor het nieuwe seizoen van Insecure.
De derde reeks van de komische dramaserie gaat in Amerika op 12 augustus van start op HBO en is bij ons in Nederland vervolgens vanaf 13 augustus wekelijks te volgen op Ziggo. Insecure draait om de belevenissen van twee jonge zwarte vrouwen (naast Rae is ook Yvonne Orji te zien), die steeds in ongemakkelijke situaties verzeild raken. Rae bedacht Insecure - gebaseerd op haar eigen webserie Awkward Black Girl - in samenwerking met Larry Wilmore (The Daily Show). De eerste twee seizoenen braken weliswaar geen kijkcijferrecords, maar kregen volop positieve kritieken. In de eerste teaser voor het derde seizoen zien we hoe Issa voor de spiegel staat te rappen. Ze lijkt inmiddels weer samen te zijn met Daniel (Y’lan Noel) en Lawrence (Jay Ellis) is nog niet te zien.
Overigens is HBO erg tevreden over hun samenwerking met Issa Rae (lees ook ons interview met de actrice), want ze werkt voor de zender ook aan een dramaserie.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!