Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Insatiable: Netflix onthult eerste trailer

  •  
19-07-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Insatiable
De duistere tienerkomedie komt van Lauren Gussis, die eerder werkte aan Dexter en Once Upon a Time.
De pilot voor Insatiable werd in eerste instantie ontwikkeld voor zender The CW, maar uiteindelijk nam Netflix het project over. De serie volgt de vanwege haar uiterlijk gepeste Patty (Debby Ryan), die plots een drastische transformatie ondergaat en besluit wraak te nemen op al haar vijanden van vroeger. De aan lager wal geraakte advocaat Bob (Dallas Roberts) neemt haar onder zijn hoede en wordt uiteindelijk haar coach wanneer ze zich inschrijft voor een aantal missverkiezingen. Bob en zijn vrouw Coralee (Alyssa Milano) hebben echter geen idee dat Patty tijdens haar missie om wraak te nemen bereid is om alle grenzen te overschrijden. Insatiable werd bedacht door Lauren Gussis ( Dexter , Once Upon a Time ) en heeft bijrollen voor Christopher Gorham en Erinn Westbrook.
Netflix bestelde alvast twaalf afleveringen van Insatiable, die vanaf 10 augustus bij de streamingdienst te zien zijn. Hieronder is de nieuwe trailer voor de serie bekijken.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!