Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Insatiable krijgt tweede seizoen

  •  
13-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Insatiable S01 poster
De controversiële komedie van Lauren Gussis (Dexter) keert volgend jaar terug met nieuwe afleveringen.
Het eerste seizoen van Insatiable werd vorige maand gelanceerd op Netflix. De serie volgt de vanwege haar uiterlijk gepeste Patty (Debby Ryan, die aan het begin nog gehuld is in een 'fat suit'), die plots een ingrijpende transformatie ondergaat en besluit om wraak te nemen op al haar vijanden van vroeger. Al voor de release op 10 augustus veroorzaakte Insatiable een boel ophef op social media, voornamelijk omdat serie zou 'fat shaming' zou promoten. Vervolgens werd er ook een online petitie gestart om de release van de show tegen te houden, waardoor veel castleden (naast Ryan zijn ook Dallas Roberts en Alyssa Milano te zien) en bedenker Lauren Gussis (Dexter) tijdens hun perstoer direct in de verdediging moesten schieten. De serie werd daarna overladen met negatieve recensies, maar trok desondanks genoeg kijkers om een tweede seizoen te rechtvaardigen.
Het tweede seizoen van Insatiable verschijnt in 2019. Het is niet bekend hoeveel afleveringen de nieuwe reeks krijgt. Lees onze recensie van het eerste seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!