Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ingobernable: trailer voor tweede seizoen

  •  
22-08-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
74 keer bekeken
  •  
Ingobernable S02
De in Mexico geproduceerde thriller komt op 14 september terug naar Netflix met een tweede seizoen.
Het misdaaddrama draait om de presidentsvrouw Emilia Urquiza, die op gespannen voet leeft met haar echtgenoot. Net wanneer ze van hem wil gaan scheiden, wordt de president vermoord. Daardoor is ze plots hoofdverdachte nummer één en besluit ze op de vlucht te slaan. Urquiza wordt gespeeld door Kate Del Castillo, zelf al een tv-icoon in Mexico en tevens bekend van de docu The Day I Met El Chapo. In het tweede seizoen moet ze haar dochter beschermen en de daadwerkelijke moordenaars van haar man op zien te sporen. Ze realiseert zich dat niet alleen de regering corrupt is, maar dat ook leden van haar eigen familie niet te vertrouwen zijn. Ingobernable was in 2017 de eerste Netflix Original van Mexicaanse makelij. Momenteel werkt de VOD-dienst met Salma Hayek aan nog meer nieuwe series uit Mexico.
Het tweede seizoen van Ingobernable (weer 15 afleveringen) is vanaf 14 september te zien op Netflix. Lees ook meer over Latijns-Amerikaanse series in het VOD-aanbod.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!