Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Imposters S02 komt naar Videoland

  •  
03-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Imposters
Het tweede seizoen van de lichtvoetige dramaserie is hier vanaf 27 september te zien op Videoland.
Imposters markeert de eerste hoofdrol voor de Israëlische actrice (en fotomodel) Inbar Lavi. Ze geeft in de komische dramaserie gestalte aan Maddie, een charismatische oplichtster die mannen verleidt om ze vervolgens achter te laten met een gebroken hart en een lege bankrekening. Ze komt echter in de problemen wanneer drie van haar oude slachtoffers de krachten bundelen, in de hoop haar op te kunnen sporen. Imposters werd bedacht door scenarist Adam Brooks ( Mozart in the Jungle ) en acteur Paul Adelstein (Private Practice). Adelstein is ook zelf in de serie te zien en werkte al eerder met Lavi aan de doorstart van Prison Break. Verder heeft ook Uma Thurman ( Chambers ) een klein rolletje. Het tweede seizoen bestaat opnieuw uit tien afleveringen. Er is inmiddels bekend gemaakt dat er geen derde seizoen meer komt.
Het tweede seizoen van Imposters verschijnt 21 september op Videoland. Het eerste seizoen verscheen eind juli op Videoland. Lees de recensie van de eerste aflevering.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!