Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ian Somerhalder scoort rol in vampierserie V-Wars

  •  
17-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ian Somerhalder
The Vampire Diaries is weliswaar afgelopen, maar Ian Somerhalder blijkt nog niet klaar te zijn met vampiers.
De acteur tekent namelijk voor de hoofdrol in V-Wars, een tiendelig vampierdrama dat straks te zien zal zijn op Netflix. De serie is een adaptatie van het gelijknamige boek van Jonathan Maberry. Somerhalder geeft in V-Wars gestalte aan een dokter genaamd Luther Swann, die zijn beste vriend Michael Fayne door toedoen van een mysterieuze ziekte ziet veranderen in een op bloed belust wezen. Wanneer de ziekte zich verspreidt en er steeds meer mensen in vampiers veranderen, groeit Fayne uit tot de grote leider van deze ondergrondse gemeenschap. De pilot van V-Wars wordt geregisseerd door Brad Turner (Stargate), maar Somerhalder zal ook zelf een aantal afleverigen regisseren. De acteur schoot eerder een aantal episodes van The Vampire Diaries, waarin hij acht seizoenen lang te zien was als Damon Salvatore.
Het is nog niet duidelijk wanneer V-Wars op Netflix zal verschijnen. Somerhalder is momenteel op Netflix te zien in de eerste zeven seizoenen van The Vampire Diaries.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!