Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

I Am the Night: Chris Pine in miniserie

  •  
27-11-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
57 keer bekeken
  •  
I Am the Night
De regie was in handen van Patty Jenkins (Monster), die eerder met Pine werkte aan de Wonder Woman-film.
Chris Pine (onlangs te zien in Outlaw King ) en Patty Jenkins (die ooit Charlize Theron naar een Oscar geregiseerde in Monster) werken momenteel nogmaals samen aan het vervolg op Wonder Woman. Vanaf de set onthulden ze de trailer voor hun nieuwe tv-serie I Am the Night. In het door feiten geïnspireerde misdaaddrama gaat de als baby door haar moeder weggeven Fauna Hodel (India Eisley) op zoek naar haar ware afkomst. Ze ontdekt dat haar voorgeschiedenis samenhangt met die van George Hodel (Jefferson Mays), een bekende gynaecoloog en tevens ooit een verdachte in de beroemde Black Dahlia-moordzaak. Pine geeft gestalte aan Jay Singletary, een voormalige marinier die nu als als journalist / paparazzi interesse toont in de zaak. Naast Jenkins regisseerde ook Carl Franklin ( Mindhunter ) afleveringen van de zesdelige miniserie.
I Am the Night heeft nog geen Nederlandse release, maar zender TNT ziet de serie als de onofficiële opvolger van The Alienist , dat nu bij ons te bekijken is op Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!