Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

How to Get Away with Murder S04 naar Netflix

  •  
14-12-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Viola Davis / Kerry Washington
Het vierde seizoen van How to Get Away with Murder bevat tevens een cross-over met de serie Scandal.
Naast haar zeer succesvolle filmcarrière, de Oscarwinnares is momenteel in de bioscoop te zien in Widows, heeft Viola Davis ook nog een tv-serie op de Amerikaanse zender ABC. In How to Get Away with Murder geeft ze gestalte aan Annalise Keating, een docent strafrecht op een universiteit in de stad Philadelphia. Samen met een aantal studenten raakt ze verzeild in uiterst complexe moordmysteries. How to Get Away with Murder werd bedacht door Peter Nowalk, die eerder werkte aan Scandal en Grey's Anatomy. Shonda Rhimes , de bedenker van Scandal en Grey's Anatomy die onlangs een contract tekende bij Netflix, is dan ook één van de producenten. Het vierde seizoen van de serie bevat tevens een cross-over met Scandal, waarin Kerry Washington te zien is als Olivia Pope.
Het vierde seizoen van How to Get Away with Murder is vanaf 1 januari te bekijken op Netflix. Er is ook een vijfde seizoen, dat eerder dit jaar van start ging in Amerika.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!