Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

House of Cards S06 onthult nieuwe teaser

  •  
27-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
House of Cards S06
Niet iedereen is blij met Claire (Robin Wright) als president. Bekijk nieuwe beelden uit het laatste seizoen.
Begin deze maand zagen we ook al een teaser voor de laatste afleveringen van House of Cards. Daarin hield Claire Underwood (Robin Wright) een vurig betoog bij het graf van haar overleden man Frank Underwood (de ontslagen Kevin Spacey). De nieuwe teaser voor de Netflix-serie onthult nog niet hoe Frank precies is overleden, maar toont wel alvast hoe het presidentschap van Claire eruit ziet. Zo krijgt ze te maken met een nieuw personage genaamd Bill Shepherd (Greg Kinnear), die verwacht dat de POTUS zich alsnog aan een aantal eerder met Frank gemaakte afspraken houdt. Daarnaast voegden ook Cody Fern (die doorbrak in het recente seizoen van American Crime Story en nu te zien is in American Horror Story ) en Diane Lane (Unfaithful) zich bij de cast.
Het laatste seizoen van House of Cards is vanaf 2 november te zien op Netflix. De serie werd bedacht door Beau Willimon, die nu voor Hulu bezig is met The First.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!