Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

House of Cards-bedenker vertrekt richting Mars

  •  
05-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Mars
Beau Willimon (House of Cards) maakt een nieuwe serie voor Hulu. Het project draait om de eerste bemande missie naar de planeet Mars.
De serie heet The First en Hulu bestelt direct een compleet seizoen. Volgens Willimon zal de serie de menselijke kant van de verkenning van ons universum laten zien; de uitdagingen waar de wetenschappers en astronauten tegenaan lopen, inclusief de offers die ze daarbij moeten maken. Willimon is samen met zijn team van schrijvers al een aantal maanden met de scripts bezig. Eerder was hij vier jaar lang de showrunner van House of Cards op Netflix, maar voor het vijfde seizoen deed hij een stapje terug. The First is een van de zeldzame keren dat hij uit de politieke arena stapt, want naast House of Cards is hij vooral bekend van zijn met George Clooney verfilmde toneelstuk The Ides of March.
Vanaf vandaag kun je op Netflix kijken naar een documentaire over de eerste reis naar Mars. Lees ook meer over de serie Mars van National Geographic ( hier , hier en hier ).
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!