Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Homecoming onthult een tweede trailer

  •  
23-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Homecoming
Oscarwinnares Julia Roberts (Erin Brockovich) speelt de hoofdrol in deze nieuwe serie van Amazon Prime.
Homecoming is een nieuwe psychologische thriller van Sam Esmail, de bedenker van Mr. Robot. Roberts speelt Heidi Bergman, een welzijnswerker voor het Homecoming Transitional Support Center, waar ze soldaten helpt voorbereiden op een terugkeer in de maatschappij. Vier jaar later is ze echter werkzaam in de horeca, en wordt ze benaderd door iemand van de overheid (Shea Whigham), die vragen heeft over haar oude werkgever. Als snel begint Bergman te twijfelen aan haar eigen herinneringen met betrekking tot haar oude baan. Bobby Cannavale ( Mr. Robot ) is in de serie te zien als haar oude baas, Stephan James ( Shots Fired ) speelt één van de soldaten en Sissy Spacek ( Bloodline ) speelt haar moeder. Ook is er een rolletje weggelegd voor Dermot Mulroney, die eerder met Roberts te zien was in My Best Friend's Wedding.
Homecoming gaat op 2 november in première op Amazon Prime. Julia Roberts is momenteel ook bezig met de nieuwe miniserie Today Will Be Different van HBO.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!