Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

High Maintenance krijgt vierde seizoen

  •  
20-03-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
High Maintenance
De naamloze drugsdealer mag ook volgend jaar weer wiet verkopen aan de meest uiteenlopende klanten.
Vlak na de finale van seizoen drie heeft HBO, dat onlangs nog een einde maakte aan Crashing , besloten nog een vierde reeks te bestellen van High Maintenance. De serie is een soort van anthologie, waarbij elke aflevering draait om andere personages, hoewel er altijd een constante factor is in de vorm van The Guy (Ben Sinclair), een wietdealer die in New York de softdrug verkoopt aan de meest uiteenlopende klanten. Met hem als de rode draad schetsen de makers in elke aflevering een portret van weer een nieuwe persoon of groep mensen. High Maintenance startte in 2012 als een webserie op Vimeo, maar in 2016 verhuisde het project naar HBO, dat ook het aantal afleveringen per jaar opschroefde. Sinclair bedacht de serie in samenwerking met Katja Blichfeld, zijn toenmalige vrouw.
De eerste drie seizoenen van High Maintenance zijn nu in zijn geheel te zien bij Ziggo Movies & Series. Lees ook de recensie van de start van het derde seizoen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!