Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

High Maintenance krijgt tweede seizoen van HBO

  •  
29-09-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
highmaintenanc
HBO brengt een tweede seizoen aan High Maintenance. De voormalige webserie maakte volgens de betaalzender deze maand een heel sterk televisiedebuut.
Hight Maintenance wordt geschreven en geregisseerd door Ben Sinclair en zijn vrouw Katja Blichfeld. In eerst instantie was de show te zien op Vimeo, maar inmiddels produceert HBO langere afleveringen voor op televisie. Sinclair speelt zelf de hoofdrol als The Guy; een wiet-dealer in New York, die in contact komt met de meest uiteenlopende klanten. Wij waren onlangs al positief over de eerste aflevering. En we waren blijkbaar niet de enige. ‘De reacties op de eerste afleveringen overstegen al onze verwachtingen,’ liet HBO weten in een verklaring. ‘Ben en Katja zijn briljante en onconventionele verhalenvertellers en we kijken erg uit naar wat ze gaan doen met het tweede seizoen.’
De eerste aflevering van High Maintenance ging op 18 september in première op HBO. Het volledige eerste seizoen zal bestaan uit in totaal 6 afleveringen. Of we het tweede seizoen straks ook in ons land kunnen gaan bekijken is nog even onduidelijk. HBO stopt aan het einde van dit jaar namelijk met uitzenden in Nederland. Waar hun series vervolgens ondergebracht zullen worden is momenteel nog niet bekend.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!