Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Herstart van Magnum P.I. in de maak bij CBS

  •  
23-10-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
magnumpi
De Amerikaanse zender CBS werkt aan een nieuwe versie van de serie Magnum P.I.
De moderne update wordt geschreven door Peter Lenkov en Eric Guggenheim, die op CBS tevens verantwoordelijk zijn voor de huidige incarnaties van Hawaii Five-O en MacGyver. John Davis en John Fox ( The Blacklist ) treden aan als producenten. De nieuwe serie draait wederom om de voormalige Navy SEAL Thomas Magnum, die na zijn diensttijd (Vietnam is inmiddels Afghanistan geworden) in Hawaii aan de slag gaat als privé-detective. Hij zal ook in deze versie weer hulp krijgen van collega-veteranen Theodore ‘TC’ Calvin en Orville ‘Rick’ Wright, terwijl de voormalige MI6-agent Jonathan Higgins voor de reboot veranderd wordt in Juliet Higgins. Wie straks de rol van Thomas Magnum overneemt van Tom Selleck is nog niet bekend. Selleck is momenteel zelf ook op CBS te zien in de serie Blue Bloods.
Vorig jaar werkte zender NBC nog aan een spin-off van Magnum P.I. Die serie zou juist een vervolg worden, waarin een volwassen Lily Magnum de zaak van haar vader overneemt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!