Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Here and Now na eerste seizoen ten einde

  •  
26-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Here and Now
De nieuwe serie van Alan Ball (Six Feet Under, True Blood) kon de hoge verwachtingen niet waarmaken.
Tien dagen na de finale van het eerste seizoen heeft HBO namelijk besloten om Here and Now niet te verlengen met nog een tweede reeks. De serie is daarmee een vrij zeldzame misstap voor Oscar- en Emmy-winnaar Ball: Six Feet Under (vijf seizoenen) en True Blood (zeven seizoenen) waren erg succesvol op HBO en daarnaast was Ball ook als producent betrokken bij Banshee, één van de meest succesvolle series op HBO's zusterzender Cinemax. Here and Now was in Nederland te volgen bij Ziggo. Het drama draaide om het multiraciale gezin van een professor (Tim Robbins) en een therapeute (Holly Hunter). De première werd wat lauwtjes ontvangen door de critici (hoewel de latere afleveringen wel weer iets beter beoordeeld werden) en ook de kijkcijfers waren lager dan verwacht.
Op het gebied van drama's heeft HBO nog seizoenen van True Detective , Big Little Lies en The Deuce in aantocht, plus nieuwkomers als Sharp Objects en Succession.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!