Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

HBO vervroegt première van Bright Lights

  •  
31-12-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3043397079
De documentaire over Carrie Fisher en Debbie Reynolds komt eerder dan gepland naar HBO. De zender zal Bright Lights al op 7 januari debuteren.
De 84-jarige Reynolds overleed afgelopen woensdag aan een beroerte. Een dag eerder was haar 60-jarige dochter Carrie Fisher overleden aan de gevolgen van een hartaanval. HBO maakte onlangs een documentaire over de privé-levens van de twee vrouwen, die beide samenwoonden in Los Angeles. Bright Lights: Starring Carrie Fisher and Debbie Reynolds , zoals de volledige titel luidt, was al te zien op verschillende filmfestivals – waaronder in Cannes – en kreeg daar veel positieve recensies. In de documentaire zien we hoe Reynolds – die in 1952 doorbrak met de musical Singin' in the Rain – op haar oude dag meer en meer moeite krijgt met haar optredens in Las Vegas. De reactie van haar dochter is volgens HBO zowel hilarisch als hartverscheurend. De zender noemt Bright Lights een intiem portret van Hollywood royalty, inclusief alle excentriciteiten.
Bright Lights is niet het enige eerbetoon aan Carrie Fisher op HBO. Op nieuwjaarsdag zal men de tv-registratie van haar onewomanshow Wishful Drinking herhalen. Moeder en dochter krijgen naar alle waarschijnlijkheid een gezamenlijke uitvaart, die binnenkort in besloten kringen plaats zal vinden.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!