Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

HBO verlengt Westworld, Divorce en Insecure

  •  
15-11-2016
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
divorce
HBO gaat definitief door met Westworld, Divorce en Insecure. De betaalzender kondigde aan dat alle drie de series een tweede seizoen krijgen.
Divorce en Insecure zullen beide in 2017 terugkeren met nieuwe afleveringen, maar het tweede seizoen van Westworld laat iets langer op zich wachten. Door de enorme omvang van de productie, gaat het tweede seizoen van de sciencefictionserie mogelijk pas aan het einde van dat jaar of in de eerste helft van 2018 weer van start. Het eerste seizoen van Westworld trekt gemiddeld bijna 12 miljoen kijkers per aflevering. Daarmee wordt de serie beter bekeken dan het eerste seizoen van Game of Thrones en evenaart het bijna het succes van het eerste seizoen van True Detective. Divorce trekt gemiddeld ongeveer 4,5 miljoen kijkers per aflevering en zit daarmee op het niveau van series als Girls en Veep. Insecure doet het met gemiddeld 3,2 miljoen kijkers iets minder goed, maar HBO laat weten erg tevreden te zijn, omdat de serie ‘een nieuw geluid laat horen’ en men op social media heel veel respons krijgt van de trouwe kijkers.
De drie series werden ook uitstekend ontvangen door de critici. Lees hier onze recensie van Westworld en bekijk een filmpje over de glansrol van Anthony Hopkins. Bekijk daarnaast ook onze recensie van Insecure en lees ons interview met hoofdrolspeelster Issa Rae. Lees tot slot nog onze recensie van Divorce , waarin de hoofdrol wordt gespeeld door Sarah Jessica Parker, bekend van de HBO-serie Sex and the City.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!