Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

HBO verlengt Insecure en Ballers

  •  
07-09-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Ballers Insecure
HBO geeft een vijfde seizoen aan Ballers en Issa Rae mag een vierde seizoen van Insecure maken.
Beide series gingen dit jaar op 12 augustus van start bij HBO (in Nederland trapte Ziggo een dag later af met de premières van beide series) en worden nu ook op hetzelfde moment verlengd. Insecure draait om de dagelijkse beslommeringen van Issa (Issa Rae) en haar beste vriendin Molly (Yvonne Orji). Rae baseerde Insecure op haar eigen webserie Awkward Black Girl, die ze samen met Larry Wilmore (Black-ish) uitbouwde tot een volwaardige tv-serie. De serie Ballers is afkomstig van de makers van Entourage en speelt zich af in het football-wereldje van Miami, hoewel het huidige vierde seizoen de actie tevens verplaatst naar Los Angeles. Dwayne 'The Rock’ Johnson geeft gestalte aan een financieel manager (en voormalig topatleet) die samen met zijn zakenpartner (Rob Corddry) uit alle macht zijn cliënten tevreden probeert te houden.
Lees onze recensie van het derde seizoen van Insecure en ons interview met Issa Rae. En bekijk de recensie van de start van het huidige vierde seizoen van Ballers.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!