Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

HBO verlengt Barry en Silicon Valley

  •  
13-04-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Barry
HBO gaat langer door met de twee komische series, die in Nederland allebei te volgen zijn bij Ziggo.
Silicon Valley krijgt een zesde seizoen. De serie speelt zich af in de tech-wereld van San Francisco, waar de introverte, maar briljante Richard Hendricks (Thomas Middleditch) zijn bedrijf Pied Piper draaiende probeert te houden. De serie wordt geproduceerd door onder anderen Mike Judge (Beavis & Butthead) en Alec Berg (Seinfeld). Bijrollen zijn er voor Kumail Nanjiani ( The Big Sick ), Zach Woods (The Office) en Martin Starr (Freaks and Geeks). Barry is inmiddels zeker van een tweede seizoen. Bill Hader is in de serie te zien als een depressieve huurmoordenaar, die door zijn baas (Stephen Root) naar Los Angeles wordt gestuurd, om daar een acteur om te leggen. Eenmaal in Los Angeles besluit hij echter om zelf zijn geluk te beproeven als acteur. Hader bedacht Barry in samenwerking met de eerdergenoemde Alec Berg.
Bij ons in Nederland verschijnt telkens op de maandag een nieuwe aflevering van zowel Silicon Valley S05 (lees de recensie ) als Barry S01 (lees de recensie ) bij Ziggo.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!