Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

HBO onthult terugkeer van Divorce en Crashing

  •  
07-11-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Divorce
HBO maakte de premièredatum voor de nieuwe seizoenen van Divorce en Crashing bekend.
Beide tragikomische series trappen op 14 januari af met een tweede seizoen. In de nieuwe reeks Divorce proberen Frances (Sarah Jessica Parker) en Robert (Thomas Haden Church) na een rommelige scheiding hun levens weer op te pakken. Steven Pasquale (Rescue Me) speelt een van Frances’ potentiële love interests. Achter de schermen is Jenny Bicks (Sex and the City) de nieuwe showrunner. Het tweede seizoen bestaat uit 8 afleveringen. Na de première van Divorce is ook de opener van het tweede seizoen van Crashing (overigens niet te verwarren met de gelijknamige serie op Netflix) te zien. In de semi-autobiografische sitcom van HBO is het huwelijk van komiek Pete Holmes eveneens ingestort. Met hulp van collega Artie Lange probeert hij de weg terug omhoog te vinden. Het tweede seizoen van Crashing bestaat uit 10 nieuwe afleveringen.
Beide series gaan bij ons in Nederland naar alle waarschijnlijkheid op 15 januari weer van start bij Ziggo. Divorce had al een eerste teasertje. Lees ook de recensie van seizoen een.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!