de Lagarde

HBO onthult terugkeer van Ballers en Insecure

  •    •  
15-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1719023832
HBO maakte bekend wanneer Ballers en Insecure terugkeren met nieuwe afleveringen. Op 23 juli gaat het derde seizoen van Ballers van start en dan begint tevens het tweede seizoen van Insecure.
In Ballers speelt Dwayne The Rock’ Johnson ( binnenkort te zien in de Baywatch-film ) de rol van Spencer Strasmore, een voormalige football-ster die zich om liet scholen tot financieel manager. Samen met zijn zakenpartner Joe Krutel (Rob Corddry) moet hij tussen alle wilde feestjes door zijn cliënten uit het footballwereldje van Miami tevreden zien te houden. De serie werd bedacht door Stephen Levinson (Entourage) en wordt geproduceerd door Mark Wahlberg. Het derde seizoen bestaat uit 10 afleveringen.
Insecure draait om de vriendschap tussen twee jonge zwarte vrouwen, die elk in hun eigen wereld telkens maar weer in ongemakkelijke situaties terecht komen. Een van de twee hoofdrollen wordt vertolkt door Issa Rae. De comédienne brak op internet door met de webserie Awkward Black Girl, die ze vervolgens van HBO uit mocht bouwen tot een volwaardige tv-serie. Het tweede seizoen van Insecure bestaat uit 8 afleveringen.
Lees hier onze recensie van de eerste aflevering van het vorige seizoen van Ballers. Bekijk daarnaast nog onze recensie van Insecure en lees ons interview met bedenker en hoofdrolspeelster Issa Rae.
Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!