Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

HBO onthult eerste teaser voor The Wizard of Lies

  •  
16-01-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
the-wizard-of-lies
Robert De Niro kroop voor HBO in de huid van fraudeur Bernie Madoff. Bekijk de eerste beelden uit The Wizard of Lies.
In 2008 werd bekend dat zakenman en belegger Bernie Madoff zijn klanten voor miljarden dollars had opgelicht. Het bleek één van de grootste financiële oplichtingspraktijken ooit, waar tevens een aantal grote namen in Hollywood de dupe van waren geworden. In The Wizard of Lies zien we hoe Madoff zich voor zijn daden moet verantwoorden. De Niro herenigde voor de film met Barry Levinson, die hem al eerder regisseerde in de politieke satire Wag the Dog. Daarnaast is hij tevens opnieuw te zien met Michelle Pfeiffer, die in de televisiefilm gestalte geeft aan zijn vrouw Ruth Madoff. De Niro en Pfeiffer speelden al samen in Stardust , New Year’s Eve en Malavita , hoewel ze in die eerste twee titels nooit samen in beeld te zien waren. Het is overigens de tweede keer dat De Niro tekende voor een project op HBO; hij was de originele vervanger van James Gandolfini in The Night Of , maar moest uiteindelijk zelf plaatsmaken voor John Turturro.
Eerder maakte ABC al een serie over Madoff, waarin de hoofdrollen werden gespeeld door Richard Dreyfuss en Blythe Danner. De Niro komt binnenkort tevens naar Amazon. Hij krijgt een rol in de nieuwe misdaadserie van David O. Russell.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!