Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

HBO geeft teaser voor The Wizard of Lies vrij

  •  
27-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
449387461
Madoff is één van de grootste beleggingsfraudeurs aller tijden. In 2008 werd bekend dat hij zijn klanten voor miljarden dollars had opgelicht. De bijna 80-jarige Bernie Madoff zit momenteel een levenslange gevangenisstraf uit. De Niro herenigde voor de film met regisseur Barry Levinson, die eerder met hem werkte aan de politieke satire Wag the Dog. Voor de camera is er een nieuw treffen met Michelle Pfeiffer, die al met De Niro te zien was in onder meer Malavita. Pfeiffer geeft gestalte aan Bernie’s echtgenote Ruth Madoff, die niets wist van de oplichtingspraktijken van haar man. Alessandro Nivola (met De Niro te zien in American Hustle) speelt Andrew Madoff, de jongste zoon van het stel, en ook Hank Azaria (The Simpsons) heeft een bijrol. The Wizard of Lies gaat op 20 mei in première op HBO.
Naast HBO heeft Robert De Niro ook een tv-project in ontwikkeling bij Amazon. Hij mag namelijk de hoofdrol spelen in een nog titelloze misdaadserie van David O. Russell. Tot slot gaat zijn volgende film met Martin Scorsese straks waarschijnlijk exclusief naar Netflix.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!