Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Haters Back Off na twee seizoenen ten einde

  •  
05-12-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
69 keer bekeken
  •  
Haters Back Off
Streamingdienst Netflix heeft besloten geen derde seizoen te bestellen van Haters Back Off.
De komedie draait om de door Colleen Ballinger bedachte Miranda Sings. Het typetje is een persiflage op alle zelfingenomen, maar vaak talentloze muzikanten die uit alle macht viral proberen te gaan. In het eerste seizoen van de serie maakten we kennis met een aantal van Miranda’s familieleden. In het tweede seizoen probeerde de ‘zangeres’ broadway te veroveren. Hoewel Netflix stopt met Haters Back Off, is het YouTube-kanaal van Sings met ruim 8 miljoen abonnees nog steeds enorm populair. En YouTube werkt ook aan steeds meer gescripte series (soms met YouTube-personalities), dus er gaan al wat geruchten over een mogelijk derde seizoen op YouTube zelf. Overigens reageerde Sings via haar YouTube-kanaal op alle haters die van mening zijn dat haar carrière voorbij is.
Het was alweer even geleden dat Netflix een einde maakte aan een originele serie. Onlangs werden de series Stranger Things en MINDHUNTER wel verlengd met nieuwe seizoenen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!