Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Harry Wild: detectiveserie met Jane Seymour komt naar BBC First

  •  
28-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
13794 keer bekeken
  •  
HarryWild

Voormalig Bond-girl Jane Seymour speelt een gepensioneerde literatuurdocent die ontdekt dat ze een talent heeft voor het oplossen van misdaden.

Foto credit: Bernard Walsh / Acorn TV

De luchtige misdaadserie Harry Wild gaat binnenkort van start op BBC First. De hoofdrol wordt gespeeld door Jane Seymour (Live and Let Die), die in de jaren negentig geruime tijd op televisie te zien was in de serie Dr. Quinn, Medicine Woman. In Harry Wild geeft de actrice gestalte aan de onlangs gepensioneerde literatuurdocent Harriet ‘Harry’ Wild, die nadat ze slachtoffer wordt van een straatroof neerstrijkt bij haar zoon Charlie (Kevin Ryan). Charlie is een detective bij de politie van Dublin en Harriet merkt op dat zijn laatste moordzaak sprekend lijkt op een obscuur Elizabethaans toneelstuk. Haar zoon weigert echter haar hulp en dus probeert ze – samen met een onwaarschijnlijke sidekick – zelf de moordenaar op te sporen. Vervolgens krijgt ze de smaak te pakken en neemt ze als detective nog meer zaken op zich.

Harry Wild is vanaf vrijdag 19 mei te zien op BBC First. Er is ook een tweede seizoen van de serie in de maak, dat later dit jaar in première zal gaan op de Britse televisie.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!