Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Hap and Leonard krijgt derde seizoen

  •  
03-05-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
obvFPL7YtjLvKXPrTVWCOY3Vxm2
Hap and Leonard keert terug met een derde seizoen. De nieuwe afleveringen moeten in 2018 op televisie verschijnen.
De serie is een van de best bekeken programma’s op SundanceTV. De hoofdrollen zijn voor Michael K. Williams (The Wire) en James Purefoy (The Following). Williams speelt Leonard, een homoseksuele Vietnam-veteraan en Purefoy geeft gestalte aan Hap, een blanke man uit de arbeidersklasse, die tijd doorbracht in de gevangenis omdat hij weigerde in dienst te gaan. Hap and Leonard is gebaseerd op de boeken van Joe R. Lansdale, wiens boek Cold in July al eerder door de producenten van Hap and Leonard werd bewerkt tot speelfilm. Voor de derde reeks wordt het boek The Two-Bear Mambo gebruikt als inspiratie. In het verhaal reizen Hap en Leonard naar een racistisch plaatsje in het oosten van Texas, om daar de verdwijning van een ex-vriendin van Hap te onderzoeken.
Lees ons interview met showrunner John Wirth, die straks ook terugkeert voor de derde reeks. En lees ons interview met hoofdrolspelers Michael K. Williams en James Purefoy.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!