Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Hannibal dreigt in juli van Netflix te verdwijnen

  •  
05-06-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
175 keer bekeken
  •  
Hannibal poster
De boekverfilming heeft nu drie seizoenen, hoewel Bryan Fuller nog graag een vierde seizoen wil maken.
Op Netflix staat nu te lezen dat de drie seizoenen van de serie Hannibal in juli uit het aanbod verwijderd worden. Het nieuws over de verwijdering werd als eerst opgemerkt door de website Netflix-Nederland.nl. Hannibal is een adaptatie van de boeken van Thomas Harris en draait om de complexe relatie tussen FBI-agent Will Graham ( Hugh Dancy ) en kannibaal Hannibal Lecter ( Mads Mikkelsen ). Het derde en laatste seizoen haalde inspiratie uit het boek Red Dragon, waarvan ook de filmversie te zien is op Netflix. Toch is een vierde seizoen, dat een adaptatie zou worden van The Silence of the Lambs, volgens bedenker Bryan Fuller ( American Gods ) nog zeker niet uitgesloten: de acteurs willen het graag doen, maar er moet eerst een zender of streamingdienst bereid worden gevonden.
Hannibal wordt op 2 juli uit het aanbod verwijderd, hoewel Netflix soms de licentie van een te verdwijnen tv-serie op het laatste moment toch nog weet te verlengen.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!