Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Hanna: teaser voor nieuwe serie van Amazon

  •  
08-01-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Hanna
In tv-versie van de gelijknamige film wordt de rol van Saoirse Ronan overgenomen door Esme Creed-Miles.
In de film Hanna van Joe Wright werd een zestienjarig meisje (Saoirse Ronan) door haar vader (Erica Bana) in de wildernis gevormd tot een dodelijk wapen, om uiteindelijk de strijd aan te kunnen gaan met een genadeloze agente (Cate Blanchett). Het script voor de film kwam van David Farr ( The Night Manager , Troy ), die ook deze tv-adaptatie op papier zette. In de serie geeft Joel Kinnaman ( Altered Carbon ) gestalte aan vader Erik, die in de afgelegen bossen van Polen zijn jonge dochter (Esme Creed-Miles uit Dark River) klaarstoomt voor een keiharde strijd om te overleven. Kinnaman wordt herenigd met Mireille Enos ( The Catch ), die gestalte geeft aan de CIA-agente die jacht maakt op Hanna. Het duo was eerder al samen te zien in The Killing.
Het eerste seizoen van Hanna moet in maart op Amazon Prime Video debuteren. De opnamen vonden vorig jaar plaats in onder anderen Hongarije, Slowakije en Spanje.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!