Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Handmaid’s Tale van Hulu heeft trailer

  •  
24-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2500827204
Streamingdienst Hulu komt deze lente met het veelbesproken The Handmaid’s Tale. Bekijk de trailer voor de boekverfilming.
De serie speelt zich af in een postapocalyptische toekomstwereld. Terrorisme en andere globale rampen hebben het politieke klimaat compleet veranderd en ervoor gezorgd dat de grondwet is opgeschort. Bijna alle vrouwen zijn onvruchtbaar geworden en hebben geen rechten meer. De vrouwen die nog wel kinderen kunnen krijgen, worden verplicht in dienst te gaan bij de mannelijke machthebbers. Een van hen is Offred, gespeeld door Elisabeth Moss uit Mad Men. Ze werkt als slaaf in het huishouden van Watersford (Joseph Fiennes), één van de grote machthebbers in de totalitaire natie Gilead, waar vrouwen nog slechts eigendom van de staat zijn. Alexis Bledel ( Gilmore Girls ) en Samira Wiley ( Orange Is the New Black ) spelen twee van haar vriendinnen / collega’s.
The Handmaid's Tale heeft verder nog bijrollen voor Yvonne Strahovski ( Dexter ), Max Minghella ( Agora ) en Ann Dowd ( Compliance ). Bruce Miller ( Eureka , The 100 ) is de showrunner. De serie debuteert op 26 april bij Hulu.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!