Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Halston: Ewan McGregor in serie van Ryan Murphy

  •  
04-09-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Halston
Ook bevestigde Murphy een tv-bewerking van de musical A Chorus Line en een documentaire over Andy Warhol.
Producent Ryan Murphy liet in een interview met Time weten dat acteur Ewan McGregor de hoofdrol zal spelen in Halston, een 10-delige miniserie over de mysterieuze mode-ontwerper die internationaal bekend werd in de jaren zeventig. McGregor was eerder al op tv te zien in Fargo en werkt nu ook aan een Obi-Wan Kenobi-serie. Andere projecten waar Murphy in het interview over sprak zijn een 10-delige adaptatie van de musical A Chorus Line, een 10-delige docuserie over Andy Warhol, Secret Love (over een lesbisch koppel in de jaren tachtig), Hollywood met Patti LuPone en Holland Taylor, en een tv-serie over Marlene Dietrich met Jessica Lange. Eerder kondigde hij al een tv-bewerking van de musical The Prom (met Nicole Kidman en Meryl Streep uit Big Little Lies ) aan.
De series hebben nog geen releasedata, maar maken - net als de al aangekondigde series The Politician en Ratched - deel uit van Murphy's televisie-deal met Netflix.
Foto credit: Larry Busacca/Gettyimages
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!