Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Hacks: trailer voor derde seizoen van komische HBO Max-serie

  •  
16-04-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
235 keer bekeken
  •  
Hacks S03

© HBO Max

Jean Smart (Designing Women, Frasier) is in de komische serie van de makers van Broad City te zien als een doorgewinterde comédienne uit Las Vegas.

Het derde seizoen van de Emmy-winnende komedie Hacks is vanaf donderdag 2 mei wekelijks te zien op HBO Max, met vier weken lang telkens twee afleveringen en dan de finale. De serie volgt de tumultueuze vriendschap tussen de doorgewinterde comédienne Deborah Vance (Jean Smart) en de jonge komedie-schrijfster Ava Daniels (Hannah Einbinder). Het derde seizoen pakt de draad een jaar later op: Deborah geniet in Las Vegas nog steeds van het succes van haar special, terwijl Ava in Los Angeles haar carrière probeert uit te bouwen. Gastrollen zijn er in dit seizoen voor onder meer Helen Hunt, Christina Hendricks en Tony Goldwyn. Smart won twee jaar op rij een Emmy voor haar rol in de serie, terwijl ook Einbinder voor elk seizoen werd genomineerd. Hacks werd bedacht door Lucia Aniello en Paul W. Downs, bekend van Broad City, en Jen Statsky, die eerder schreef voor onder meer Modern Family, Broad City en The Good Place.

Overigens is het eerste seizoen van Hacks momenteel ook te zien op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!