Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Gunpowder: eerste blik op Kit Harington

  •  
29-08-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Gunpowder
De BBC onthulde een eerste blik op Kit Harington in de historische dramaserie Gunpowder.
Het zevende seizoen van Game of Thrones is inmiddels afgelopen, maar Harington keert binnenkort al terug op televisie, want Gunpowder moet nog dit najaar in première gaan bij de BBC. De driedelige miniserie speelt zich af in het jaar 1605 en draait om het complot om de heersende Britse aristocratie uit de weg te ruimen door het parlement op te blazen. Tom Cullen (Downton Abbey) speelt de beroemde Guy Fawkes (zijn masker is te zien in series als Mr. Robot en films als V for Vendetta), terwijl Harington te zien is als Robert Catesby, de man die het uiteindelijk mislukte plan bedacht. Het is een speciale rol voor de acteur, die ooit in een interview verklapte zelf een ver familielid van Catesby te zijn.
Gunpowder heeft verder nog bijrollen voor Liv Tyler ( The Leftovers ), Mark Gatiss ( Sherlock ) en Peter Mullan ( Ozark ). De exacte releasedatum is nog niet door de BBC bekend gemaakt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!