Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Guilt: derde seizoen van Schotse misdaadserie start op BBC First

  •  
10-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
20880 keer bekeken
  •  
Guilt

© BBC

De tragikomische thriller volgt twee broers (Mark Bonnar en Jamie Sives) die per ongeluk een oudere man doodrijden en daarna alsmaar dieper in de problemen komen.

Het derde en laatste seizoen van de zwartkomische misdaadthriller Guilt is vanaf zondag 26 november te zien op BBC First. De Schotse serie speelt zich af in Edinburgh en volgt de broers Max (Mark Bonnar) en Jake (Jamie Sives), die nadat ze onderweg naar huis zijn van een bruiloft per ongeluk een oudere man doodrijden. Ze besluiten hun sporen te wissen, maar dit zorg gedurende het verloop van de serie alleen maar voor meer complicaties en nog grotere problemen. Bijrollen zijn er voor onder meer David Hayman (Help), Amelia Isaac Jones (Beast of Burden) en Tamsin Topolski (The Diplomat). Bedenker Neil Forsyth (The Gold) was wederom verantwoordelijk voor het scenario. Guilt werd qua zwarte humor vergeleken met onder meer de serie Fargo. De slotreeks bestaat uit vier afleveringen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!