Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Grimm krijgt mogelijk een spin-off

  •  
17-10-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
321 keer bekeken
  •  
Grimm
NBC werkt aan een aftakking van de vorig jaar gestopte serie, dit keer met een vrouwelijke Grimm.
De zender maakte bekend dat spin-off gebruikt maak van dezelfde mythologie als de oude serie. Hoewel er nog geen acteurs zijn vastgelegd, is het de bedoeling dat we een aantal personages uit het origineel straks weer terug gaan zien. Er komt wel een helemaal nieuw hoofdpersonage, die gespeeld zal worden door een vrouw. De spin-off van Grimm wordt geschreven door Melissa Glenn (Iron Fist), maar David Greenwalt en Jim Kouf, de bedenkers van de originele serie, zijn wel bij het project betrokken als producenten en consultanten. Grimm was van 2011 tot 2017 te zien op televisie. De serie volgt detective Nick Burkhardt (David Giuntoli), die ontdekt dat hij een zogenoemde 'Grimm' is en de strijd aangaat met allerlei bovennatuurlijke - vaak op sprookjes gebaseerde - mytische wezens.
De eerste vijf seizoenen van Grimm zijn in Nederland terug te kijken op Netflix. Wanneer het zesde seizoen daar wordt toegevoegd is helaas nog niet bekend.
 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!