Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Greenleaf: trailer voor het vierde seizoen

  •  
05-07-2019
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Greenleaf S03
De eerste drie seizoenen van het religieuze drama van Oprah Winfrey zijn momenteel te bekijken op Netflix.
Greenleaf volgt het wel en wee van een kerkgemeenschap in de Amerikaanse stad Memphis. De kerk wordt geleid door de familie Greenleaf, met aan het hoofd bisschop James (Keith David) en zijn vrouw Mae (Lynn Whitfield). In het aanstaande seizoen probeert Mae de kerk terug te krijgen uit handen van Bob Whitmore (Beau Bridges), waarvoor ze de hulp van haar oudste dochter Grace (Merle Dandrige) nodig heeft. Een mysterieus telefoontje zet echter een kettingreactie in werking die Grace' grootste geheim tot nu toe zou kunnen onthullen. In Amerika is Greenleaf te zien op OWN, de tv-zender van Oprah Winfrey, die in de serie ook een bijrol vertolkt. Het derde seizoen verscheen destijds een dag na de uitzending van de laatste aflevering in Nederland in zijn geheel op Netflix.
Greenleaf S04 gaat op 3 september in première bij OWN. Netflix mag de dramaserie aanbieden buiten Amerika en Canada, maar heeft nog geen datum bekendgemaakt.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!